Styremøte, 13.august 2018

Carl Davis opplyste styret om utfordringer med å gjennomføre alle Little League-arrangementer som planlagt i år. Det er en kombinasjon av utfordringer i klubbene og mangel på koordinasjon med andre planer som er utfordringen. Styret har begynt å planlegge hvordan vi kan forbedre situasjonen til neste år. Ønsker å presisere at aktiviteten for barn har økt, men ikke like mye som ønsket.

David opplyste styret om god gjennomføring av softballaktiviteter i år. Etter vi besluttet på NSBF-konferansen 2017 at softball skulle være et satsingsområde har vi gjennomført planene, men betydelig økning i softballaktivitet både blant nye og eksisterende klubber. Herre- og kvinnelandslag til Baltic Open, innendørs turnering og flere turneringer gjennom sesongen er blant høydepunktene. Vi ønsker å fortsette og styrke satsingen på softball.

Alice ga en oppsummering av landslagets innsats i EM. Styret var enige i at landslaget var synlig på en veldig positiv måte i sosiale medier, og vi opplever å skape engasjement for landslaget vårt. Det er god stemning i troppen, og vi er stolte over at vi har det yngste laget med færrest profesjonelle spillere. Vi tror at deltakerne på landslaget vil være viktige ressurspersoner i norsk baseball og softball i fremtiden.

Styret diskuterte NM-uka som går av stabelen førstkommende helg. Planleggingen er i rute til å bli et veldig godt arrangement. Vi gleder oss til å se baseball på norsk TV og er klare for å skape blæst.

Planleggingen av NSBF-konferansen er i gang. Møtene i år blir annerledes – vi skal hold workshops der vi jobber med alle klubber for å sette overordnet strategi og retning for arbeidet vårt fremover. Alle klubber blir kontaktet på forhånd for å sikre gode møter.

Vi skal også ha premieutdeliger for Little League og softball.

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit